Vochtbeheersing en schimmel verwijdering

Verwijderen van vocht en schimmel

Uitgebreide diensten op het gebied van vochtbeheersing en schimmelverwijdering

SchimmelVrij Nederland biedt uitgebreide diensten op het gebied van vochtbeheersing en schimmelverwijdering. Van het achterhalen en verwijderen van de bron van vochtproblemen tot het drogen van wanden, vloeren en plafonds, het bestrijden van schimmelgroei en het verbeteren van de ventilatie, wij kunnen uw woning, kantoor of ander object weer schimmel- en vochtvrij maken. Vertrouw op ons expertise om een gezonde en schimmelvrije leefomgeving te creëren. 

Acute calamiteit

Bij een acute calamiteit met lekkage, vocht en/of schimmel, kunnen wij direct binnen 24/7 de schade beperken/oplossen d.m.v. onze geruisloze, energiebesparende nieuwste droogtechniek.

Contact

Neem vandaag nog contact met ons op en creëer een schimmel- en vochtvrije omgeving!

Werkzaamheden

SchimmelVrij Nederland helpt u met het onderzoeken van de schimmelvorming alsmede de bron te achterhalen. Desgewenst kan SchimmelVrij Nederland u een volledig traject aanbieden om zo middels één aanspreekpunt alle problemen wat betreft vocht en schimmel in uw woning, kantoor en/of andere objecten weg te nemen. Zodat u in een schimmel-, vochtvrije en gezonde omgeving kan leven, wonen, en werken.